2010. március 10., szerda

A jővő

Hát akkor kedves Feleim megosztom veletek , mi lesz a jövőben.

1. Lészen olyan, hoyg Április 10. Ez még nem is olyan meglepő, de ama nap tartjuk a Dürer teremben a Tactical Strength Challenge nevű eseményt, amire mindenkit szívesen várok. Az esemény világméretű, Amerikától Irakig, Dániától Kanadáig ,mindenhol megmérettetik magukat eme nap az emberek ( Itt lehet látni a résztvevő állomásokat).

A kettlebell honlapon kiválóan le van írva, én csak egy részt emelnék ki belőle a többit majd helyben elmondom, de itt már utána is lehet olvasni:

"
Magyarország is csatlakozik a Tactical Strength Challenge (A Taktikai Erő Kihívása, a továbbiakban TSC) eseménysorozathoz.

A TSC-t Pavel Tsatsouline, a világ egyik legkeresettebb harcművészeti, erő- és állóképességi szakembere, korábban az orosz Specnaz, majd különböző amerikai elit fegyveres testületek kiképzője, a mára már világméretűvé vált kettlebell-mozgalom (RKC) atyja hívta életre 2002-ben.

A verseny hagyományosan évente kétszer, tavasszal és ősszel kerül megrendezésre, a világ számos különböző pontján, ugyanazon a naptári napon. A versenyek megszervezését az egyes helyszíneken különböző helyi szervezetek vállalják magukra, a nemzetközi összesítést, koordinálást a Dragon Door Publications, Inc. végzi, felelős: Thomas Phillips és Steve Freides.

A verseny célja:
A TSC célja, hogy minél több versenyzőnek lehetőséget biztosítson egy nyílt, összetett, helyben szervezett, ugyanakkor mégis nemzetközi megmérettetésre, amelyben bizonyságot kell tennie képességeiről abszolút erő, relatív erő és kardiovaszkuláris állóképesség terén is..."

Három téren kell bizonyítani:

1. Abszolút erő – erőemelő elemelés, felhúzás (maximális súly)
2. Relatív erő – húzódzkodás (maximális ismétlésszám)
3. Erő-állóképesség - kettlebell szakítás (maximális ismétlésszám 5:00 perc alatt

A jelentkezők vagy itt , vagy a teremben esetleg személyesen regisztrálhatnak.
A hivatalos oldalon lehet látni az előző eredményeket. Mindenki saját magával versenyez, hisz a saját eredményeit kell igazából megdöntenie félévente. Az ,hogy mellette előrébb is lép, az már csak hab a tortán.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése