2010. február 5., péntek

Write STOP Write

Hát akkor újra itt!

Mint láthatjátok inkább vagyok a tettek embere, mint a betűké, de hát ez van:) !

Most viszont újságolok sok mindent.

Először is nézzük a kezdő csoport eredményeit: Első lépésként elmondanám, hogy a 3 hetes felmérésemet, mindenki pozitív válasszal zárta. Hogy mi ez?
Nos véleményem és tapasztalataim szerint, aki az első 3 hét kettlebellt végig csinálja ( az 6 darab edzés) az mindenképp érezni fogja a változást. Abban hogy kevésbé fullad ki a lépcsőn, vagy hogy már fel tudja emelni a mosógépet, hogy az utolsó beesett szaloncukrot is kibányássza esetleg, hogy ne görnyedt háttal működjön az illető. Mint tudjuk a Bell mindenre jó.



Utána örömmel hirdetem, hogy túlélték a tabata megmérettetésüket, bár nem hitték el nekem, hogy 20 mp alatt kell 40 et csinálni, de próbáltak közelíteni a 20 felé :D.
Tegnap megint megmértük és gyorsan közölném is az eredményeket(az első eredmény az első mérés, a második a tegnapi , 2 hét után):
- Márton : ?/100
- T3Mpl4R : 85/95
- Zoli : 86/98
- Roland : ?/96
- Krisztián :?/109
-Gábor : -/98

A hiányzók bánhatják, de lesz még alkalmul felmérni !



Haladó csoportom kőkemény, belekóstoltak a VO2 Max -ba. Első edzésükön a felmérés+10 kör + kétségbeesett levegő vételel szinte ki is merült az edzés, de szememben hősök voltak.
Tegnap a többi edzés mellé belecsempésztünk egy 20 as sorozatot és zokszó nélkül ment. Gratula :)!

Magamról csak röviden annyit, hogy rég nem teszteltem magam, csak csináltam a napi adagjaimat, de ma DzsíSzíÉj harcostársammal megnéztük mit tudunk, és mind a vo2 max felmérésemet mind az 5 perces snatch eredményemet látványosan megdöntöttem (legutóbb olyan fél éve mértem őket).


Ugyancsak megemlíteném , ilyen gyors hír formában, hogy végre sikerült megfejtenem az Ipod, és főleg az Itunes kiismerhetetlen útjait, és sikerült playlistet összeraknom, így végre kőkemény zenére megy az edzés. Véleményem szerint az edzést rettentessen motiválja a megfelelő zene. Mind a pulzust megnöveli, mind a gyakorlatokba való elmélyülést, mint a holtpontokon való fogcsikorgatós átlendülést.

Kíváncsian várom mindenkinek a véleményét, ajánlását, hogy milyen zenére edz /edzene szívesen.

Utolsó megjegyzésként megemlíteném, hogy a warrior dietet abba hagytam, mert találtam egy egyszerűbbet. Neve: Eat Stop Eat Brad Pilon tól. Módszere a heti egy 24 órás böjtölésre alapszik.
Egyszerű , hisz mindent ehetsz, és nem kell kihagynod egy napot sem étkezés nélkül. A lényeg, hogy heti 1szer ( ha nagyon megy 2szer ) 24 órát böjtölsz, de úgy, hogy mondjuk szerda este 6 előtt eszel valamit és 6 után csütörtök 6-ig semmit, csak sok - sok vizet iszol. Méregtelenít, élénkít, fogyaszt, felfrissít. A legegyszerűbb dolgok a legjobbak, lásd Kettlebell, nem evés, Tetris (mind a 3 orosz dolog ;) )

5 megjegyzés:

  1. Szia!
    A tabatát swingekkel csinálták? És akkor ugye ez az összes swing, amit 4 perc alatt megcsináltak?
    Az intermittent fasting-ot én még csak szűkített feeding window-val csináltam, az működik, és többször gondolkodtam már ezen a módszeren is, de eléggé tartok tőle:-)

    VálaszTörlés
  2. Szia!

    Így van swinggel csinálták, 8*20 mp alatt ( + ugye 8 *10 mp pihi).

    Böjtöléstől nincs mit tartani, hisz itt nem telik el nap úgy, hoyg ne ennél valamit. Próbáld ki hogy délben eszel valamit, majd másnap 1-kor megint. Én két alkalom alatt fogytam két kilót permanensen.

    VálaszTörlés
  3. Hm, jól hangzik ez a fogyás, de 24 óra mégiscsak 24 óra... majd meglátom.

    VálaszTörlés
  4. Legyen Prodidzsáj meg Rammstein!!!!!!!

    Az eat stop eat nekem túl hosszúnak tűnik:S

    VálaszTörlés
  5. Hát meg lesz beszélve és be lesz téve edzésre :)

    VálaszTörlés